Helpdesk voor Groningen in Groningen

Helpdesk voor Groningen in Groningen
In 2013 heeft HiP besloten om te gaan lokaliseren. Tot dan toe werkte HiP met een landelijke helpdesk en een landelijke website. De bedoeling is dat in januari 2015 elke actieve HiP plaats een lokale helpdesk heeft. Deze lokale helpdesk wordt bemenst door vrijwilligers of betaalde krachten en valt onder de verantwoordelijkheid van een lokale diaconale stichting.

Vanaf 2 januari bestaat de stichting Hulp in Praktijk Groningen, met een stichtingsbestuur.

Vanaf 4 maart is de helpdesk van Groningen in werking. Intussen worden alle Stipkantoren en maatschappelijke instellingen geïnformeerd en voorzien van onze flyers.

Spoedig zal bekend worden wanneer de helpdesk feestelijk geopend wordt.

HiP Groningen zal dit jaar hard werken aan samenwerking met alle Stipkantoren, de gemeente Groningen, MJD’s, de Groninger kerken en heel veel andere organisaties.
Per wijk wordt gezocht naar samenwerking met de sociale akkoorden.

HiP Groningen is gehuisvest in het kantoor van Stichting Present. Zij werken daar op maandag en woensdag; Hip werkt er op dinsdag en donderdag.

Hulpaanvragen kunnen elke dag gedaan worden via de website en op dinsdag en donderdag van 10.00 – 15.00 uur op telefoonnummer 050-73 70 275.
 
We hopen dat alle gebruikers veel plezier gaan hebben van alle mogelijkheden en zien er naar uit om op deze manier veel vraag en aanbod samen te brengen.

27-02-2014